contact

Stichting Stadsherstel Kampen (SSK)

De Stichting Stadsherstel Kampen (opgericht in 1983) is een instelling die zich op vrijwillige basis bezig houdt met stadsvernieuwing.
SSK werkt zonder winstoogmerk en spant zich in voor het behoud en renovatie van monumentale panden in de gemeente Kampen.

Door teruglopende subsidiemogelijkheden en een afnemend aanbod van geschikte panden is de laatste jaren de nadruk meer komen te liggen op kleinere objecten.  Zo draagt SSK sinds 2004 de volledige verantwoordelijkheid voor de vele mooie muurreclames in de binnenstad van Kampen. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het herstel van gevelornamenten, gevelstenen, enz.

Tevens geeft SSK desgevraagd advies aan particulieren over restauraties en is zij veelvuldig gesprekspartner voor diverse instanties, waaronder de gemeente Kampen, woningcorporatie, projectontwikkelaars, enz. over zaken die direct of indirect te maken hebben met het monumentale karakter van onze stad.

Aan de hand van deze site krijgt u een indruk van de verschillende werkzaamheden en activiteiten die plaatsvinden of de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. 

In geval van vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen (zie contactgegevens boven aan deze pagina).


       
  ACTUEEL NIEUWS  
© 2008 - Stichting Stadsherstel Kampen Hendriks Grafische vormgeving / webdesign