contact

Donateurs

Graag wil de Stichting Stadsherstel Kampen contact houden met mensen die het werk van de stichting een warm hart toedragen. Daarvoor bestaat de mogelijkheid om donateur te worden van onze stichting. Donateurs dragen bij aan het werk van onze stichting en geven het bestuur een warme support bij het uitvoeren van onze doelstelling. Door de belastingdienst is de Stichting Stadsherstel Kampen erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Een ANBI hoeft geen successierecht of schenkingsrecht te betalen over schenkingen en erfenissen die zij ontvangt binnen het kader van algemeen belang. De donateur kan giften aan een ANBI binnen de daarvoor geldende regels aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Via onze informatiefolder willen wij u graag wat meer vertellen over onze stichting. Er wordt informatie gegeven over de diverse werkgroepen die SSK kent en wat zij doen. Uiteraard spannen wij ons vaak tot het uiterste in om onze mooie stad leefbaar te houden. Daarbij hebben wij de hulp en steun nodig van anderen die sympathie voor ons werk hebben.

U kunt deze folder downloaden via de pagina infomatie en downloads.  Als u het werk van onze stichting wilt steunen, kunt u zich via het onderstaande formulier aanmelden als donateur. Wij zullen u graag verwelkomen.

Voor eventuele vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen. 

Uw gegevens:  
Aanhef
Naam*
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoon
E-mail adres*
*verplichte velden
Ik wil SSK graag met het volgende bedrag ondersteunen:
  anders nl.: 
security code

Na verzending van dit formulier neemt SSK z.s.m. contact met u op.
 
 
       
  ACTUEEL NIEUWS  
© 2008 - Stichting Stadsherstel Kampen Hendriks Grafische vormgeving / webdesign