contact

















Nieuws

Latest News as @ Saturday, April 20, 2024
NUTS-SPAARBANK. alweer te zien - dinsdag 9 mei 2017

Ook vandaag is er weer hard gewerkt door Tom Lamers van De Deventer Steenhouwerij. Inmiddels is het hele woord weer zichtbaar op de gevel.

Er moet nu nog de nodige tijd worden gestopt in de afwerking want het hakken uit de Bentheimer zandsteen is een precies werkje en de steen is hard.

Inmiddels is ook een deel van de loszittende verflaag al verwijderd en dat scheelt weer voor Plender Totaalonderhoud als zij in juni de klus klaren.

De reacties van het langslopende publiek zijn enkel positief men vindt het geweldig dat er weer een stukje Kamper historie terugkomt, dat is vast ook leuk voor het SNS Historisch Centrum - Frans Walkate Archief om te horen.

Ook de eigenaar is enthousiast, vanmorgen was deze al weer vroeg ter plaatse om de steenhouwer te helpen met het aansluiten van het elektra.

Al met al een mooi project en zelfs de weergoden zijn ons goed gezind, met dit geweldig mooie weer om zo'n klus uit te voeren.

SSK is trots weer iets moois voor Kampen te hebben toegevoegd, naast de historische dakkapellen bij Margaretha Kampen en het behoud van het schoolgebouw van de Van Heutsz door BOEi.

Meer foto's op de facebookpagina

« Ga terug


© 2008 - Stichting Stadsherstel Kampen Hendriks Grafische vormgeving / webdesign