contact

Nieuws

Latest News as @ Tuesday, March 5, 2024
Woordenlint terug van (niet) weggeweest? - dinsdag 18 april 2017

SSK heeft zondag een bericht geplaatst op deze website dat het woordenlint was verdwenen. Betrouwbare bron daarvoor voor ons was een bericht uit Kampen.nl, de column van Uienpeller waar het bericht ook naar linkt. Betrouwbaar omdat de gemeente al haar informatie in deze krant plaatst.

Wat schetst onze verbazing vandaag; het woordenlint hangt er. Nog steeds of weer, wij weten het even niet. Op onze vraag aan Kampen.NL  is nog niet gereageerd.

Op de pagina van de Koggecourant lazen we het volgende bericht: “Tijdens het vanmiddag gehouden perscontact met B&W deelde wethouder Martin Ekker mee dat hem niets bekend is van de verwijdering van het woordenlint. Volgens hem heeft het mogelijk te maken met onderhoud. Hij zou dat laten uitzoeken. Burgemeester Koelewijn hoopt dat het woordenlint weer terug komt. "Het heeft een historische betekenis".

Kennelijk hebben we in deze wat te snel gehandeld op basis van door ons aangemerkte betrouwbare informatie, dus moeten we e.e.a. rechtzetten. Wij hopen dat het lint nog lang blijft hangen. Wilt u weten wat de woorden betekenen, dan kunt u de brochure downloaden van onze site. Mea Culpa.

« Ga terug


© 2008 - Stichting Stadsherstel Kampen Hendriks Grafische vormgeving / webdesign