contact

Nieuws

Latest News as @ Tuesday, March 5, 2024
Haast geboden met stadsvilla - donderdag 17 september 2015

Al heel wat jaren is SSK bezig met het vragen van aandacht voor de panden aan de Boven Havenstraat. Helaas zit hierin nog steeds geen vooruitgang en gaan de panden steeds verder achteruit. Een doorn in het oog van velen in Kampen en vooral de mensen die in de omgeving wonen.

Na een verzoek destijds aan wethouder Tabak kreeg het bestuur van SSK in december 2013 een drietal rapporten toegezonden van de gemeente. Echter na de toezending van die rapporten hebben we niets meer vernomen en met lede ogen zien we aan hoe de situatie ter plekke achteruit holt. Wij hebben geconstateerd dat van de villa – waarvan de raad heeft besloten deze te restaureren – inmiddels het hele balkon weg is.

SSK heeft het college gevraagd, wanneer er daadwerkelijk wordt gestart met de restauratie van de stadsvilla en de invulling van het overige gebied. Tevens hebben we het college gewezen op alle eerder met het college en de raad gevoerde correspondentie. We hopen dat er nu echt actie wordt genomen, zeker ook om als gemeente de geloofwaardigheid niet te verliezen. 

 

« Ga terug


© 2008 - Stichting Stadsherstel Kampen Hendriks Grafische vormgeving / webdesign