contact

















Nieuws

Latest News as @ Wednesday, April 24, 2024
Kerst 2014, Nieuwjaar 2015 - zaterdag 20 december 2014

Het jaar 2014 loopt ten einde. Een jaar waarin we met onze donateurs en veel andere belangstellenden een mooie wandeling hebben mogen maken met Open Monumentendag. Een wandeling die ons uiteindelijk voerde naar het letterlijk kleinste project van SSK: het kleinste huisje van Kampen. Aan het einde van de wandeling werd de beheerster van dit huisje, mevrouw G�� Knul-Scheurs, tot haar grote verbazing, maar terecht, in het zonnetje gezet en door de burgemeester onderscheiden met de zilveren legpenning van Kampen. SSK heeft hieraan graag haar medewerking verleend.

We hebben meerdere contacten gehad met de gemeente, zowel met het college als met de ambtelijke organisatie. Veel tijd is besteed aan de discussie rond het schoolgebouw van de Van Heutszkazerne. Een discussie die ook in het nieuwe jaar onze agenda’s nog zal blijven vullen. Daarnaast hebben we de nodige tijd en energie gestopt in de plekken van de beveiligingscamera’s. Helaas zonder het door ons gewenste resultaat voor ons belangrijke beschermd stadsgezicht.

Er zijn vier muurreclames hersteld en door velen bekeken. Ook hebben we mogen reageren op verzoeken om advies van  particulieren in de stad en is het gelukt om deze mensen van een passend antwoord te voorzien om hun huis verantwoord te kunnen renoveren.

Wij danken onze donateurs en belangstellenden heel hartelijk voor de steun en belangstelling in het afgelopen jaar. We hopen dat we in het nieuwe jaar 2015 ook weer op u mogen rekenen.

De lezer van dit bericht is van harte welkom als donateur van onze stichting. Met uw aller steun blijven wij een organisatie die belangrijk is voor een stad die ons allen na aan het hart ligt. Voor nieuwe donateurs ligt een exemplaar van Trots op Kampen klaar. Ook ontvangt u als donateur regelmatig onze donateursberichten.

Wij wensen u gezellige kerstdagen toe en alle goeds voor een voorspoedig, maar bovenal gezond Nieuwjaar.

 Bestuur Stichting Stadsherstel Kampen

« Ga terug


© 2008 - Stichting Stadsherstel Kampen Hendriks Grafische vormgeving / webdesign