contact

















Nieuws

Latest News as @ Thursday, April 25, 2024
Kerst 2013, nieuwjaar 2014 - zondag 22 december 2013

Het jaar 2013 loopt ten einde. Een jaar waarin we met onze donateurs en veel andere belangstellenden ons 30-jarig jubileum hebben mogen vieren. Een jubileum dat extra luister werd bij gezet door het verschijnen van ons boekwerk Trots op Kampen.

We hebben meerdere contacten gehad met de gemeente, zowel met het college als met de ambtelijke staf. Veel tijd is besteed aan de discussie rond de plaats van nieuwe urinoirs in de binnenstad. We betreuren het nog altijd dat onze argumenten voor het college niet doorslaggevend zijn geweest om te kiezen voor een betere plaats en niet naast onze belangrijkste monumenten.

Er is gereageerd op verzoeken om advies van een aantal particulieren in de stad. Ook dit jaar is het weer gelukt om mensen van een passend advies te voorzien om hun huis verantwoord op te kunnen knappen.

Aandacht is gevraagd voor het kleurgebruik in onze historische binnenstad. Het valt op dat harde, felle kleuren kennelijk even favoriet zijn als donkergrijs. Derhalve hebben we de gemeente gevraagd om te komen met richtlijnen voor het kleurgebruik. Hopelijk kunnen we u aan het einde van het volgende jaar melden dat deze richtlijnen er zijn.

Wij danken u, onze donateurs en belangstellenden, opnieuw heel hartelijk voor uw enthousiaste steun en belangstelling in het afgelopen jaar. We hopen dat we in het nieuwe jaar 2014 ook weer op u mogen rekenen. We vertrouwen erop dat u ons werk blijft waarderen en wellicht anderen in uw omgeving wilt interesseren dit ook te doen door donateur te worden. Met uw aller steun blijven wij een organisatie die belangrijk is om trots op onze stad te kunnen blijven.

Wij wensen u gezellige kerstdagen toe en alle goeds voor een voorspoedig, maar bovenal gezond Nieuwjaar

Bstuur Stichting Stadsherstel Kampen


« Ga terug


© 2008 - Stichting Stadsherstel Kampen Hendriks Grafische vormgeving / webdesign