contact

Nieuws

Latest News as @ Tuesday, March 5, 2024
Misverstand? - donderdag 8 september 2011

Er lijkt een misverstand te zijn ontstaan door de berichtgeving van RTV Oost op woensdag 7 september 2011 met betrekking tot de plannen aan de Bovenhavenstraat in Kampen.

Het klopt natuurlijk wel dat Stadsherstel Kampen zich ook heeft ingezet voor het behoud van dit gebied en de panden. Wij hebben daarover geschreven aan de Raad en het College van de gemeente Kampen. Meer informatie daarover is elders op onze site te vinden. Overigens worden wij in onze zienswijze gesteund door de Bond Heemschut.

Aan de planvorming waarover door RTV Oost wordt gesproken, heeft de Stichting Stadsherstel Kampen niet meegewerkt. Dit is duidelijk een initiatief van GroenLinks Kampen. Een enkel lid van onze stichting heeft een enkele bijeenkomst bijgewoond.

Inmiddels heeft GroenLinks ons gevraagd of wij  onze medewerking willen verlenen aan de financiële onderbouwing. Daarvan hebben we aangegeven dat wij een dergelijke expertise niet kunnen bieden. We hebben wel onze expertise aangeboden op het gebied van restauratie.

« Ga terug


© 2008 - Stichting Stadsherstel Kampen Hendriks Grafische vormgeving / webdesign